Welkom
bij
NoHouseWine

Welkom bij NoHouseWine

De wereld van wijn kan overweldigend & mysterieus zijn, al die termen, verschillende soorten druiven, jaren op de fles. Wij zijn van mening dat dit anders moet. We slaan alle blabla over en maken wijn weer toegankelijk, leuk en spannend.

Tegelijkertijd blijven wij dicht bij onszelf en onze missie, want wij willen de wereld een stukje mooier maken door huizen te bouwen voor daklozen. Dus elke slok wijn draagt bij aan een positieve verandering.

Homeplan

Iedere fles is een steen, iedere steen is een huis en een toekomst. Voor elke verkochte fles doneren we een baksteen aan onze partner NGO Homeplan. Sinds 1997 bouwen ze huizen en zorgen dat de mensen in nood hier toegang tot krijgen. 

Wijnen

Onze vijf steengoeie wijnen worden gemaakt door Boekenhoutskloof, naar onze mening een van de beste wijnproducenten in Zuid-Afrika. Ze hebben ons geholpen om een portfolio van vijf verschillende wijnen te creëren. Hierbij is er altijd één die bij de gelegenheid past, sfeer of stemming. Of het nu gaat om 'Die fruitige Rosé' op een terras of 'Die soepele rode' in je favoriete bar.

Steengoeie
wijn
met
impact

Steengoeie

wijn met impact

Ga met ons mee op avontuur terwijl we het glas heffen op de wereld van wijnen en stenen - fles voor fles. Proost op een nieuw wijntijdperk!